Fotograf

Rudy Hemmingsen

MSDF/P  Platin Master Selskabet for Dansk Fotografi

 

Det har aldrig været nemmere at lave et skarpt og velbelyst billede. For nogle få tusinde kroner kan man købe et kamera som laver billeder i en fin teknisk kvalitet. Men, men, men! At et billede er skarpt og velbelyst betyder ikke at det formidler en stemning eller fortæller en god historie.

Ideen og historien bliver skabt af en kreativ hjerne bag kameraet, og et par kvikke og veltrænede øjne der kan se lyset og fastholde en stemning. Det er ikke noget som følger automatisk med selvom man måske køber et kamera til 100.000 kr. Jeg ser alt for mange ligegyldige billeder både i trykte medier og i særdeleshed på internettet. Ærgerligt fordi et godt og gennemtænkt fotografi kan fange folks interesse, sende et budskab og sælge et produkt.

Det jeg kan tilbyde er at omsætte dine tanker og ideer til  billeder der rammer den målgruppe du gerne vil i kontakt med.  De mere end 100 priser mine billeder har vundet i Danmark og rundt om i verden, beviser vel i al stilfærdighed at de taler et klart og tydeligt billedsprog.

Velkommen til mit billedunivers

NB!  Se også min galleriside:   www.galleri-rudyhemmingsen.dk